Šios rungtynės vyks penktadienio vakarą, o Madrido komandos puolėjas J. Mačiulis jas bus priverstas stebėti be sportinės aprangos.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad tokia situacija susiklostė dėl Ispanijos Supertaurės varžybose taikomo legionierių limito. Klubas vienoms rungtynėms gali registruoti 8 užsieniečius, o „Real“ savo gretose šiuo metu turi 9 galinčius žaisti legionierius.

P. Laso sprendimu tuo devintuoju „atkabintu“ krepšininku šį kartą tapo J. Mačiulis.

Iš užsienio krepšininkų „Real“ marškinėlius penktadienio vakarą vilkės amerikiečiai Anthony Randholphas, Trey Thompkinsas ir Jaycee Carrollas, serbas Ognjenas Kuzmičius, švedas Jeffrey Tayloras, meksikietis Gustavo Ayonas, prancūzas Fabienas Causeur ir argentinietis Facundo Campazzo.

Madrido komandoje rungtyniauja ir slovėnas Luka Dončičius, tačiau dėl Europos čempionate patirtos čiurnos traumos Supertaurės varžybas jis praleis.

Paradoksalu, tačiau dėl vietos žaidėjų trūkumo P. Laso pusfinalio rungtynėms įregistravo ir sunkią kryžminių raiščių traumą patyrusį Sergio Llullą – kol kas apskritai nėra aišku, kada gynėjas galės sugrįžti ant parketo.

Taip pat Supertaurės pusfinaliui registruoti ispanai Rudy Fernandezas, Felipe Reyesas ir Santi Yusta.

Ar J. Mačiulis žais tuo atveju, jei „Real“ prasibraus į Supertaurės finalą, nėra aišku.

Kitame Supertaurės pusfinalyje susikaus Malagos „Unicaja“ ir Ispanijos čempionė Valensijos „Valencia Basket“ komanda.

Primename, kad Europos čempionate J. Mačiulis su Lietuvos rinktine nužygiavo tik iki aštuntfinalio etapo, kur pralaimėjo Graikijai. Puolėjas pirmenybėse per rungtynes vidutiniškai pelnė po 5,7 taško, atkovojo po 4,7 kamuolio ir rinko po 7,2 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)