Dž. Musa į Madridą keliasi iš Lugo „Breogan“ ekipos, kur žaidė paskutinį sezoną. Prieš tai bosnių puolėjas su Stambulo „Anadolu Efes“ laimėjo Eurolygos čempionų titulą.

Dž. Musa praėjusį sezoną tapo ispanų ACB lygos naudingiausiu (MVP) ir rezultatyviausiu žaidėju.

Puolėjas vidutiniškai per rungtynes pelnė 20,1 taško (dvitaškiai – 56,1 proc., tritaškiai – 38,1 proc., baudos – 78,7 proc. taiklumu), atkovojo 5,1 kamuolio, atliko 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 23,1 naudingumo balo.

2018-ų metų NBA naujokų biržoje Dž. Musa buvo pašauktas 29-u kvietimu į Bruklino „Nets“, kuriai atstovavo iki 2020 metų. Tuomet persikėlė į „Long Island Nets“ ekipą G lygoje.

FIBA pasaulio čempionato atrankoje Dž. Musa tapo Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės gelbėtoju - jo pergalingas metimas leido nacionalinei ekipai laimėti ir iškopti į kitą etapą.

Ispanijos čempionė Madrido ekipa pratęsė sutartį su Sergio Llullu ir atsisveikino su Jeffu Tayloru, Trey Thompkinsu ir Thomasu Heurteliu. Baltieji tikisi susigrąžinti Sergio Rodriguezą ir išsaugoti Fabieną Causeurą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją