Anot vienų iš Eurolygos turnyro lentelės lyderių trenerio, rungtynėse su „Žalgiriu“ tikrai nedalyvaus Sergio Llullas ir Anthony Randolphas, „beveik tikrai“ žaisti negalės ir Gabrielis Deckas.

S. Llullas negali rungtyniauti nuo lapkričio pabaigos, A. Randolphas dešiniojo peties traumą patyrė sausio pradžioje, o argentinietis G. Deckas pastaruoju metu yra kamuojamas kelio skausmų.

„Būtų kvaila forsuoti ir rizikuoti žaidėjo sveikata šiame sezono etape“, – kalbėdamas apie puolėją iš Argentinos pažymėjo P. Laso.

Anot „Real“ trenerio, komandos dvyliktuke per rungtynes su žalgiriečiais greičiausiai bus registruotas veteranas Felipe Reyesas.

S. Llullas per 10 Eurolygoje sužaistų rungtynių šį sezoną vidutiniškai rinko po 9,4 taško, G. Deckas per 16 sužaistų susitikimų pelnė po 7,9 taško ir atkovojo po 3,6 kamuolio. A. Randolphas apskritai yra rezultatyviausias madridiečių žaidėjas – per 16 rungtynių jis vidutiniškai rinko po 13 taškų ir 4,3 atkovoto kamuolio.

„Žalgiris“ savo ruožtu ir toliau yra priverstas verstis be Mariaus Grigonio.

Rungtynės Madride vyks vėlų ketvirtadienio vakarą – prasidės 22 val. Lietuvos laiku.

„Žalgiris“ laimėjo du paskutinius tarpusavio susitikimus su „Real“.

Šiuo metu „Real“ savo sąskaitoje turi 14 pergalių ir 3 pralaimėjimus bei 1-2 vietas turnyro lentelėje dalijasi su Stambulo „Anadolu Efes“.

„Žalgiris“ su 5 pergalėmis 16-17 vietas dalijasi su Berlyno ALBA.

Apskritai „Real“ šiuo metu Eurolygoje yra laimėjusi 12 rungtynių iš eilės, „Žalgirio“ sąskaitoje – dvi pergalės iš eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)