Po pralaimėtų ketvirtųjų finalo serijos rungtynių treneris įvardino pagrindines „Barcos“ problemas ir pripažino, kad „Real“ buvo geresnė komanda.

„Sveikinu „Real“ su šiuo titulu, jie buvo stipresni. Mes ir vėl blogai startavome, vėliau atradome savo žaidimą, bet nesugebėjome būti nuoseklūs. Turėjome daug pakilimų ir nuosmukių, o daug ką nulėmė mažos detalės“, – sakė Š. Jasikevičius.

Pasak stratego, jo auklėtiniams neužteko charakterio, o sostinės ekipa šioje serijoje buvo šviežesnė.

„Mes buvome nenuoseklūs. Mano žaidėjai labai gerai moka įsivelti į bėdas. Kai pakliūdavome į bėdą, vaikinai demonstruodavo charakterį, bet to nebuvo gana“, – apgailestavo Š. Jasikevičius.

„Barcelona“ prieš „Real“ krito ir Eurolygos pusfinalyje, todėl sezonas pabaigtas su vieninteliu trofėjumi – Ispanijos Karaliaus taure. Vis dėlto treneris pabrėžė, kad sezonas buvo geras.

„Viskas baigiasi liūdnai, nes „Barca“ visada kovoja dėl titulų, o skaudžius smūgius gavome ir ACB, ir Eurolygoje. Tačiau mes atlikome savo darbą – patekome į finalą, o šiame finale „Real“ buvo geresnė komanda“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją