D. Blattas juokais traukė žurnalistus per dantį: „Jūs juokaujate? Atėnuose sulaukiau 1000 klausimų, o po to, kai įveikėme Madrido „Real“, uždavėte man tik du klausimus?“

Sustoti „Olympiakos“ strategas neketino. „Nagi, užduokite klausimus. Norite daugiau sužinoti apie geopolitinę situaciją Rytų-Vidurio Rytuose? Galiu apie tai pakalbėti, – rėžė jis. – Ne įrašui – pasaulis yra didelėje mėšlo krūvoje. Jei turėsime tokius lyderius kaip dabar, sulauksime didelių nemalonumų. Labai gaila, kad Michelle Obama nusprendė nekandidatuoti į JAV prezidento postą, nes būčiau už ją balsavęs.

Beveik visas rungtynes savo aikštėje dominavęs „Olympiakos“ atlaikė pabaigoje „Real“ mėginimą šturmuoti ir šventė pergalę 88:83. Tai buvo pirmoji ispanų karališkojo klubo nesėkmė šį Eurolygos sezoną po 8 pergalių iš eilės.

Kito Eurolygos lyderio Stambulo „Fenerbahče“ strategas Željko Obradovičius taip pat atsidūrė socialiniuose tinkluose. Legendinis treneris per minutės pertraukėlę tiesiog sprogo iš pykčio, o jo žvilgsnis į rezultatyviausią komandos žaidėją Tel Avive Kostą Slouką buvo tiesiog žudantis.

Spaudžiamas „Fenerbahče“ vis dėlto sugebėjo Tel Avive atsitiesti ir sėkmingai sužaidęs pabaigą išnešė sveiką kailį – iškovojo 8-ą pergalę 74:70.

Penktadienį Kaune „Žalgiris žaidžia su Maskvos srities „Chimki“ (19.45 val.). Lietuvos čempionai siekia pirmos pergalės savo aikštėje – iki šiol visos trys pergalės iškovotos išvykoje.

Kitose rungtynėse Vitorijos „Baskonia“ žais su Atėnų „Panathinaikos“, Podgoricos „Budočnost“ – su Maskvos CSKA, o „Barcelona“ – su Milano „AX Armani Olimpia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)