Tai žalgiriečių negąsdina, o Šaras sako, kad artėjančios rungtynės bus proga reabilituotis po dviejų nesėkmių iš eilės.

„Žalgiris“ ir „Anadolu Efes“ skirtingai pradėjo sezoną.
Jaučiasi, kad sekmadienį nepadarėme savo darbo. Tas yra labai nemalonu. Aš manau, kad vyrai dabar laukia rungtynių, kad parodytų geresnį krepšinį. Pralaimėti yra sunku, bet ne kiekvienas pralaimėjimas yra toks skausmingas, koks jis buvo sekmadienį.
Šarūnas Jasikevičius

Kauniečiai Eurolygos starte namuose nusileido Vitorijos „Baskonia“ (79:870, tuo tarpu turkai šventė užtikrintą pergalę prieš Miuncheno „Bayern“ (90:71).

„Žinoma, jų žaidimas keičiasi. Komanda iš pagrindų atsinaujino. Manau, kad tai buvo komanda, kuri tarpsezonyje atliko daugiausiai darbo. Pasirašyti įspūdingi kontraktai ir dabar vėl tai yra tas „Efesas“, kuris nori sugrįžti į Europos elitą. Manau, tau bus viena geriausių komandų Europoje“, –prieš išvyką į Stambulą teigė Š. Jasikevičius.

„Tai stiprus varžovas, tikrai subūrė labai rimtą komandą. Be to, žaisime išvykoje, tai bus labai sudėtinga“, – neslėpė „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Šiuo metu „Anadolu Efes“ gretose rungtyniauja net trys buvę žalgiriečiai – Brockas Motumas, Jamesas Andersonas bei Vasilije Micičius.

Pastarąjį Š. Jasikevičius vadina vienu iš svarbiausių Stambulo ekipos žaidėjų.

„Komanda turi labai gerą balansą – yra ir centruojančių žaidėjų, yra ir tų, kurie kuria žaidimą, žaidžia toliau nuo krepšio. Momentais komanda gali gerai gintis. Tai yra tokia komanda, kurioje surinkti vieni geriausių Europos žaidėjų. Vasilije labai gerai įsiliejo į komandą ir netgi manau, kad jis šiuo metu yra vienas iš svarbiausių jų žaidėjų. Jis ir kuria žaidimą, ir pats pataiko. Jam išėjus į aikštę „Efesas“ žaidžią tokį patrauklų krepšinį. Jo stabdymas bus vienas iš mūsų prioritetų“, – sako Šaras.

„Žalgiris“ paskutinėje dvikovoje sekmadienį patyrė kiek netikėtą nesėkmę LKL – kauniečiai savo aikštėje 60:75 turėjo pripažinti Klaipėdos „Neptūno“ pranašumą. Š. Jasikevičius po tų rungtynių sunkiai tramdė savo emocijas.

„Jaučiasi, kad sekmadienį nepadarėme savo darbo. Tas yra labai nemalonu. Aš manau, kad vyrai dabar laukia rungtynių, kad parodytų geresnį krepšinį. Pralaimėti yra sunku, bet ne kiekvienas pralaimėjimas yra toks skausmingas, koks jis buvo sekmadienį“, – neslepia Šaras.

„Po tokių dviejų pralaimėjimų nuotaikos tikrai nėra pačios geriausios, bet sezone yra daug rungtynių, o artėjančios yra pačios svarbiausios. Turime žiūrėti į priekį ir pradėti žaisti taip, kaip galime, turime demonstruoti geresnį žaidimą. Turime rodyti kovingumą, norą, kautis dėl kiekvieno kamuolio. Tada susitvarkys ir visi kiti reikalai. Reikia kovingumo, padėti vienas kitam. Kai stengiesi, mušiesi, tada viskas sekasi geriau“, – teigė P. Jankūnas.

„Žalgiris“ ir „Anadolu Efes“ rungtynės – trečiadienį 20 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)