„Jono Valančiūno likimas spręsis prieš pat rungtynes. Bet visi ženklai rodo, kad jis šiąnakt jau žais prieš „Cavaliers“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė ESPN žurnalistas Brianas Windhorstas.


Tuo metu „Raptors“ žaidimą nušviečiantis portalas „Raptors Republic“ artėjant mačui nebuvo toks įsitikinęs J. Valančiūno sugrįžimu, nors pripažino, kad tokių gandų „Air Canada Centre“ arenoje sklando vis daugiau.

„Ar mes galime tikėtis jo sugrįžimo? Nelengva pasakyti, aplink sklando labai daug gandų, tačiau akivaizdu, kad Toronto ekipai tai būtų didžiulė pagalba. Bet kuriuo atveju, jei J. Valančiūnas žengs į aikštelę, ant parketo jis pasirodys kildamas nuo atsarginių suolo. Reikia laikyti sukryžiavus pirštus ir tikėtis, kad „Raptors“ komandai viskas klostysis gerai“, – rašo apžvalgininkas Blake‘as Murphy.

Dėl čiurnos traumos, kurią patyrė per pusfinalio seriją su Majamio „Heat“, lietuvis jau praleido 7 susitikimus iš eilės, o paskutinį kartą rungtyniavo prieš 16 dienų.

Šiuo metu J. Valančiūnas jau nebešlubuoja, atlieka apšilimo pratimus ir krepšį atakuoja iš įvairių distancijų.

„Jis mokėsi naujos gudrybės – tolimų metimų. Vienu metu jis iš aikštės krašto pataikė net 10 tritaškių iš 12“, – savaitgalį stebėjosi „Raptors“ apžvalgininkas Ryanas Wolstatas.

Lietuvis atkrintamosiose varžybose, iki nelemtos traumos, buvo tapęs vienu iš pačių svarbiausių „Raptors“ žaidėjų: vidutiniškai pelnydavo po 15 taškų, atkovodavo po 12,1 kamuolio bei blokuodavo po 1,4 metimo.

O pagalbos Kanados komandai dabar reikia kaip niekada: konferencijos finalo serijoje iki keturių pergalių ji prieš Klivlando „Cavaliers“ ekipą atsilieka 1-2.

Ketvirtasis mačas Toronte bus žaidžiamas šiąnakt 3.30 val. Lietuvos laiku.

„Mes čia esame ne tam, kad laimėtume vienas rungtynes. Mes čia esame tam, kad kovotume dėl pergalės visoje serijoje“, – karingai prieš vieną svarbiausių sezono mūšių kalbėjo Kanados klubo vairininkas Dwane'as Casey.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)