Jei šių ekipų susidūrimas KMT atrankos turnyre buvo atkaklus iki pat pabaigos (85:81), tai LKL susitikimae daug intrigos nebuvo – klaipėdiečiai triumfavo 100:80.

Kaip ir priklauso uostamiesčio klubui, „Neptūnas“ smaginosi tritaškiais, kurių sušveitė 11 tritaškių iš 26, tačiau ne ką mažiau problemų varžovams pridarė ir amerikietis Austinas Wiley, pasižymėjęs galingu dvigubu dubliu – 24 taškai ir 12 atkovotų kamuolių (37 naudingumo balai).

„Kiekvienos tokios rungtynės emociškai mus pakelia, užgrūdina ir pastumia į priekį. Tikiuosi, kad nuo šios pergalės mums pavyks atsispirti jau rimčiau ir pradėti demonstruoti solidesnį žaidimą“, – džiaugėsi šeimininkų treneris Mindaugas Brazys.

Tuo metu „Wolves“ strategas Rimas Kurtinaitis nelabai galėjo paaiškinti, kodėl jo auklėtiniai buvo tarsi iškritę iš medžio.

„Žaidėme labai prastai – be energijos, be susikaupimo. Neatsirado nė vieno žaidėjo, kuris duotų kokį nors impulsą ir pastumtų mus pirmyn. Visur bėdos. Net negaliu paaiškinti, kas įvyko, nes ruošėmės kaip visada.

Mes „Neptūnui“ leidome daryti viską. Nebuvome pasirengę gintis nei vienas prieš vieną, nei du prieš du. Gynyboje nesudirbome. Tai yra juodas darbas, o šiandien mes jo neatlikome“, – kalbėjo Kurtis.

Patyręs specialistas visgi išskyrė kelias priežastis, kurios galėjo lemti beviltišką „Vilkų“ medžioklę Klaipėdoje.

„Niekam ne paslaptis, kad neturime fiziškumo. Šiandien visiškai nesukovojome po krepšiu. Mums pritrūko ir charakterio, kurio neparodėme.

Manau, kad viena iš mūsų nesusikaupimo ir nenusiteikimo priežasčių yra FIBA langas, kadangi į rinktines kviečiami keturi mūsų žaidėjai. Paskutinę savaitę girdėti vien tik tos kalbos, kas važiuos, kas ne. Rungtynės nuėjo į antrą planą“, – pastebėjo „Wolves“ vairininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)