Pirmajame kėlinyje į priekį pabėgti šeimininkams leidę R. Kurtinaičio auklėtiniai patyrė pralaimėjimą 81:94 (18:26, 22:22, 17:17, 24:29), kuris komandai buvo trečiasis paeiliui.

Perimti iniciatyvos svečiams taip ir nepavyko, o rezultatyviame ketvirtajame kėlinyje „Loko“ tik dar labiau padidino savo pranašumą.

Rezultatyviausiai „Chimki“ gretose žaidė 19 taškų surinkęs Tyrese'as Rice'as. 15 taškų pridėjo Aleksejus Švedas, po 12 – Jamesas Augustine'as ir Paulas Davisas.

Nugalėtojams 21 tašką pelnė ir 10 kamuolių po lenta atkovojo Victoras Claveras, po 16 surinko Malcolmas Delaney ir Anthony Randolphas.

Po šio pralaimėjimo „Chimki“ (16/7) tarp 16-os komandų vis dar išlieka 5-oje pozicijoje, o „Lokomotiv-Kuban“ (17/5) žengia trečioje vietoje. Į duobę VTB lygoje patekusi R. Kurtinaičio komanda pralaimėjo ir dvejas ankstesnes rungtynes – Saratovo „Avtodor“ ir Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ krepšininkams.

Tarsi simboliškai, prieš šio mačo startą „Lokomotiv-Kuban“ puslapis „Twitter“ socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka iš ankstesnių komandų tarpusavio rungtynių, kuriose įamžintas ant kelių suklupęs R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)