Dviženklę persvarą šeimininkai įgijo dar pirmoje mačo pusėje – sužaidus 20 min. „Chimki“ jau pirmavo 13 taškų pranašumu (39:26). Po ilgosios pertraukos Rusijos komanda apsukų nemažino ir paskutinis susitikimo ketvirtis tapo formalumu.

„Galėjome laimėti ir dar didesne persvara, tačiau pirmaujant 25 taškais žaidėjus priversti rungtyniauti pilna jėga – sunku. Aš tai puikiai suprantu, tačiau dariau viską, kad jie išlaikytų intensyvumą“, – pasibaigus mačui sakė R. Kurtinaitis.

Rezultatyviausi tarp jo auklėtinių buvo po 16 taškų pelnę Aleksejus Švedas ir Tyrese'as Rice'as. 15 taškų prie pergalės pridėjo Zoranas Dragičius, 11 – Paulas Davisas.

Pralaimėjusiems 14 taškų surinko Mardy Collinsas, 12 – Bangaly Fofana.

Totalinį šeimininkų dominavimą aikštėje geriausiai atspindi abiejų komandų naudingumo reitingai. „Chimki“ krepšininkai surinko 110, o SIG – tik 57 efektyvumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)