Po dienos „Laboral Kutxa“ ekipa trečio Eurolygos turo mače „Siemens arenoje“ susikaus su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

„Rungtynės bus labai svarbios abiems komandoms. Turime daug traumuotų žaidėjų, bet stengsimės laimėti. „Lietuvos rytas“ turi stiprų branduolį, prie kurio dar prisidėjo Darius Songaila. Vilniečių žaidimas žymiai pagerėjo, komanda tapo žymiai stipresnė. Nenoriu išskirti atskirų krepšininkų – stipri visa „Lietuvos ryto“ ekipa“, – apie artimiausius varžovus pagarbiai atsiliepė R. Kaukėnas.

Į gimtąjį miestą grįžęs 36-erių gynėjas tik praėjusią savaitę pasirašė mėnesio trukmės kontraktą su „Laboral Kutxa“ klubu. Italo Sergio Scariolos treniruojamoje ekipoje lietuvis debiutavo savaitgalį Ispanijos pirmenybių rungtynėse su Madrido „Estudiantes“. Prie pergalės 79:66 R. Kaukėnas prisidėjo 9 taškais.

„Esu komandoje tik porą dienų, stengiuosi įsivažiuoti, pritapti prie ekipos. Ar turėsiu galimybę likti Vitorijoje iki sezono pabaigos? Žiūrėsime“, – teigė krepšininkas.

Primename, kad tiek Vilniaus, tiek Vitorijos klubai savo sąskaitoje Eurolygoje kol kas turi po vieną pergalę ir pralaimėjimą.

Komandų tarpusavio akistata įvyks trečiadienį, nuo 19.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)