Šio mačo išvakarėse R. Kurtinaitis su „Chimki“ pasirašė naują sutartį, kuri galios dar trejus metus – iki 2018-ųjų.

Ketvirto kėlinio pabaigoje priekyje buvo rusai (66:72), tačiau Paulius Jankūnas smeigė tritaškį, o Robertas Javtokas užbaigė ataką „2+1“ net ir su nesportine pražanga – 72:72. Tiesa, papildoma žalgiriečių ataka nebuvo sėkminga ir komandoms teko žaisti pratęsimą.

Jo pradžioje žingsneliu priekyje buvo „Žalgiris“, kai keturias baudas sumetė P. Jankūnas bei perimtą kamuolį dviem taškais pavertė M. Kalnietis – 78:74. Rezultatui persverti svečiams užteko dviejų atakų, bet likus žaisti minutę rezultatą vėl išlygino R. Javtokas – 80:80. Tyrese'as Rice'as į tai atsakė keturiomis taikliomis baudomis, kitoje aikštės pusėje tritaškį pataikė Renaldas Seibutis, bet Aleksejaus Švedo du baudų metimai laiko paskutinei „Žalgirio“ atakai beveik nepaliko – 83:86.

Primename, kad savaitgalį Klaipėdoje vykusiame Vlado Garasto taurės turnyre „Chimki“ paskutinėmis sekundėmis praleido taiklų Ado Juškevičiaus tritaškį ir 84:85 pralaimėjo Vilniaus „Lietuvos rytui“.

„Žalgiris“: Robertas Javtokas 16 (5/7 dvitaškiai, 6/9 baudos), Paulius Jankūnas ir Ianas Vougioukas po 15, Renaldas Seibutis 13, Mantas Kalnietis 7 taškai.

„Chimki“: Tyrese'as Rice'as, Aleksejus Švedas ir Paulas Davisas (11 atk. kam.) po 18, Tyleris Honeycuttas 7 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)