Vėliau Majamio „Heat“ komanda rungtynes laimėjo 103:100 ir išgelbėjo savo sezoną, - rašo Tritaškis.lt.

„Tai – metimas, kurį prisiminsiu ilgam. Per savo karjerą pataikiau daug tritaškių, bet pagal esamą situaciją šis bus aukščiau už visus. Kartais tau pasiseka. Kai laimi čempionų titulą, dalelė pergalės priklauso ir sėkmei. Šįkart sėkmė buvo mūsų pusėje“, – kalbėjo mačo didvyris.

Nepaisant to, kad krepšininkas surinko tik 9 taškus, jis „iššovė“ pačiu svarbiausiu metu.

„Tokie momentai – sudėtingi. Tačiau aš esu jiems pasirengęs. Bandau paruošti savo kūną įvairioms situacijoms bet kuriame aikštės kampe. Galiu atvirai pasakyti, kad sau suteikiau puikią progą pataikyti tą metimą. Ši situacija man nebuvo svetima. Kai pataikiau, buvau apimtas ekstazės. Bet aš ir tikėjausi pataikyti“, – tęsė R. Allenas.

Dėl šios priežasties „Heat“ klubas ir įsigijo R. Alleną, kuris penkis sezonus žaidė Bostono „Celtics“ ekipoje. Praeityje nuo jo tritaškių yra kentėjusi ir pati Majamio komanda, - pastebi Tritaškis.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)