„Komandos sėkmė parodė auksinę šio miesto pusę“, - sakė viena regiono vadovių Nate Miley. Šventėje taip pat dalyvavo San Francisko, Oklando ir San Chose miestų merai. „Warriors“ klubas ateityje tikriausiai žais San Franciske, kur planuoja statytis areną.

Žmonės mieste pradėjo rinktis dar 3 valandą ryto vietos laiku, o paradas prasidėjo 10 valandą ryto. Skaičiuojama, jog gatvėse buvo susirinkę apie 500 tūkst. gerbėjų.

Tačiau net ir per pagerbimo ceremoniją buvo priminta kriminalinė situacija mieste. Už mažiau nei kilometro nuo krepšininkams pastatytos pakylos pagerbimo metu įvyko susišaudymas. Pranešama, kad jo metu buvo sunkiai sužeisti trys žmonės.

„Golden State Warriors“ komanda po 40 metų pertraukos NBA čempione tapo ketvirtą kartą klubo istorijoje. Oklando ekipa NBA lygoje taip pat triumfavo 1947, 1956 ir 1975 metais.

Finalo serijoje iki keturių pergalių „Warriors“ 4:2 įveikė Klivlendo „Cavaliers“ krepšininkus. 1970 m. įkurta „Cavaliers“ komanda pralaimėjo ir 2007, ir 2015 metų superfinalus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)