Tokį sprendimą „Žalgiris“ priėmė paaiškėjus, kad dėl koronaviruso plitimo pavojaus LKL čempionatas yra nutraukiamas, o Eurolygos varžybos stabdomos bent jau iki balandžio 11 dienos.

„Šis leidimas galios iki tol, kol paaiškės, kaip ir kada bus atnaujintas 2019–2020 m. Eurolygos čempionatas. Eurolygai pranešus apie tolimesnius sprendimus, apie juos bus informuoti ir „Žalgirio“ žaidėjai bei treneriai, kurie per kelias dienas turės sugrįžti į komandą“, – skelbė „Žalgiris“.

Netrukus apie tai, kad išvyksta į Australiją, informavo australas Jockas Landale'as. „Tikiuosi, kad dar sugrįšiu į Lietuvą užbaigti sezono“, – prieš išskrisdamas socialiniuose tinkluose rašė jis.

Visgi J. Landale'as buvo vienintelis iš „Žalgirio“ legionierių, pasinaudojusių proga palikti Lietuvą. Delfi žiniomis, visi kiti keturi komandos užsieniečiai – amerikiečiai Zachas LeDay, Nigelis Hayesas, K.C. Riversas ir Thomas Walkupas pasiliko Kaune ir kol kas apie savo norus išvykti klubo darbuotojams nėra užsiminę.

Kitaip pasielgė sezoną jau apskritai pabaigusio Utenos „Juventus“ klubo legionieriai. Bryantas Crawfordas ir Shannonas Scottas savaitgalį per Maskvą iškeliavo į JAV.

Utenos „Juventus“ klubas netikėtai anksti pasibaigusiame čempionate užėmė 5-ąją vietą. Čempionu paskelbtas „Žalgiris“ Lietuvos pirmenybėse 1-as finišavo jau 10 metus paeiliui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)