Ilgai koronaviruso kamuota Rusijos komanda šįkart žaidė beveik pajėgiausia sudėtimi. Nors negalėjo rungtyniauti Devinas Bookeris, kiti klubo lyderiai sveikatos problemas jau spėjo pamiršti.

R. Kurtinaitis tikisi, kad visos „Chimki“ problemos jau paliktos praeityje.

„Esu labai laimingas – Eurolygoje laimėjome pirmą kartą šį sezoną. Viliuosi, jog visos problemos baigėsi – į rikiuotę sugrįžo beveik visi mūsų žaidėjai. Šįkart gerai žaidėme gynyboje ir kontroliavome rungtynes.

Viskas buvo puiku, nes protingesni buvome ir puolime. Ypatingai rungtynių pabaigoje“, – kalbėjo treneris.

R. Kurtinaitis pagyrė Aleksejų Švedą, kuris akistatoje su „Crvena Zvezda“ pelnė 15 taškų (2/3 dvit., 1/7 trit., 8/8 baud.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 12 rezultatyvių perdavimų ir surinko 24 naudingumo balus.

„Man labai patiko Aleksejaus žaidimas – šįkart jis žaidė dėl komandos. Nors ir nesurinko sau įprasto taškų skaičiaus, jis atliko 12 rezultatyvių perdavimų bei puikiai darbavosi gynyboje.

Aleksejus darė viską, ko mums iš jo reikėjo norint pasiekti pergalę“, – sakė R. Kurtinaitis.

Strategas gerų žodžių nepagailėjo ir Eurolygoje debiutavusiam Errickui McCollumui. 23 taškus pelniusio amerikiečio metimai susitikimo pabaigoje varė varžovus į neviltį ir leido rusams triumfuoti.

„Errickas McCollumas – nuostabus, todėl su juo ir pasirašėme sutartį. Mums visuomet reikia pagalbos nuo atsarginių žaidėjų suolo ir šįkart jis mums labai padėjo.

Lemiamu metu Errickas gali būti labai naudingas. Ateityje jis padės mums dar labiau“, – sakė R. Kurtinaitis.

Kitas rungtynes Eurolygoje „Chimki“ žais lapkričio 6-ąją, kai išvykoje susitiks su Stambulo „Fenerbahče“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)