Arenoje draudžiamų daiktų sąraše minimos tik vėliavos su ilgais kotais.

Vėliavą be koto įsinešti buvo galima į penktadienį vykusį pusfinalį su Stambulo „Fenerbahče“, tačiau sekmadienį kai kurie fanai, turėję vėliavas, buvo sustabdyti prie vartų.

Tiesa, apsaugos darbuotojai jų neišmetė – sirgaliams tiesiog teko padėti jas į tam tikrą vietą, kur saugomi laikinai paimti daiktai. Pasibaigus rungtynėms vėliavas bus galima pasiimti.

Tačiau šis draudimas sukėlė į Belgradą atvykusių ir su savimi šalies vėliavas turėjusių sirgalių pasipiktinimą.

„Nesuprantu, ką galima sužeisti su vėliava, ji net koto neturi. Penktadienį ramiai praėjau, o šiandien sustabdė. Gerai, kad neišmetė, o leido pasidėti, bet vis ne tas pats – kokios rungtynės be Lietuvos vėliavos?“ – „Štark" arenoje kalbėjo lietuvių sirgalius.

Tiesa, arenoje vis vien galima matyti kelias Lietuvos vėliavas, tačiau tikriausiai jos buvo iš anksto užregistruotos sirgalių klubo.

Primename, kad tai ne pirmi skundai Belgrado arenos apsaugos darbuotojais. Po penktadienį vykusių rungtynių sirgaliai skundėsi šiurkščiais apsauginių veiksmais, į šiukšlių dėžę išmestais asmeniniais daiktais, kurie nebuvo įrašyti į draudžiamų daiktų sąrašą, ir milžiniškomis eilėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)