Krepšininkas susižeidė šią savaitę vykusiame atidėtame 24-o turo mače su Milano „Olimpia“.

„Atlikus išsamius tyrimus buvo diagnozuotas trauminis kaulo sumušimas. Krepšininko sveikatos būklė bus įvertinta po dviejų savaičių ir bus pateikta informacija apie galimą jo sugrįžimo datą“, – teigiama „Fenerbahče“ pranešime.

188 cm ūgio gynėjas per rungtynes vidutiniškai pelno po 11,1 taško, atlieka po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 10,1 naudingumo balo.

Jis trečias pagal rezultatyvumą komandoje po Jonnathano Motley (14,9 taško per mačą) ir Marko Guduričiaus (13,1) bei trečias pagal rezultatyvius perdavimus po Nicko Calatheso (5) ir to paties M. Guduričiaus (3,2).


Praėjusią savaitę „Žalgiris“ po itin atkaklios kovos namie 72:74 nusileido lyderiams Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkams.

„Fenerbahče“ savo ruožtu antradienį namuose 75:82 pralaimėjo Milano „Armani Olimpia“ ekipai.

Šios rungtynės turėjo būti žaidžiamos vasario 9 d., tačiau buvo nukeltos dėl žemės drebėjimo Turkijoje.

Antrą pralaimėjimą Eurolygoje iš eilės patyrę „Fenerbahče“ krepšininkai penktadienį 19:45 val. namuose priims „Žalgirį“.

Kaune žalgiriečiai sausio 5-ą sutriuškino varžovus 86:66.

„Fenerbahče“ turi dviem pergalėmis daugiau nei „Žalgiris“ ir rikiuojasi penktoje turnyro lentelės vietoje, o K. Maksvyčio auklėtiniai žengia devinti.

Kitą savaitę Kauno „Žalgiris“ trečiadienį ir penktadienį savo aikštėje žais atitinkamai su „Monaco“ ir „Valencia“ komandomis. Tuomet reguliariajame sezone žalgiriečiams liks tik dvejos rungtynės – su Tel Avivo „Maccabi“ ir Miuncheno „Bayern“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją