„Žalgiris“ labai kietai ginasi ir puolime gerai išnaudoja savo aukštaūgius, ypač Rolandą Šmitą, Edgarą Ulanovą ir Lauryną Birutį. Mums reikia rasti savo ritmą gynyboje, atkovoti kamuolius ir pasiekti pergalę palaikant mūsų sirgaliams“, – prieš dvikovą su žalgiriečiai kalbėjo „Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris.

„Žalgiris“ praėjusią savaitę išvykoje 65:89 patyrė skaudų pralaimėjimą Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkams, o Stambulo „Anadolu Efes“ svečiuose po pratęsimo 111:114 nusileido Vitorijos „Baskonia“ ekipai.

„Šios rungtynės su „Žalgiriu“ mums labai svarbios. Turime savo aikštėje sužaisti geras rungtynes, savo nuostabių sirgalių akivaizdoje. „Žalgiris“ yra labai gera komanda ir turime būti pasirengę kovoti dėl kiekvieno kamuolio. Jei žaisime kartu susitelkę, galime šią dvigubą savaitę pradėti taip, kaip norime“, – kalbėjo vienas iš „Anadolu Efes“ lyderių Bryantas Dunstonas.

Pirmąją tarpusavio dvikovą Kaune gruodį 86:60 laimėjo Ergino Atamano auklėtiniai.

„Žalgiris“ antras rungtynes šią savaitę penktadienį žais namie su Belgrado „Partizan“, o „Anadolu Efes“ išvykoje – su Pirėjo „Olympiakos“.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją