Milano ekipa penktadienį Eurolygos antrame ture namuose priims Kauno „Žalgirį“ (0/1). Pirmame ture „dizaineriai“ 64:78 nusileido Miuncheno „Bayern“ ekipai.

Sh. Mackas Bavarijoje žaidė 21 minutę, pelnė 6 taškus, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 4 kamuolius ir padarė 4 klaidas.

Paskutinėse rungtynėse gynėjas žaidė sekmadienį Italijos čempionate, Milano ekipa (2/1) namuose 88:73 (23:14, 21:14, 21:20, 23:25) pranoko Triesto „Pallacanestro“ krepšininkus. Šiame mače Sh. Mackas rungtyniavo 14 min. ir taškais nepasižymėjo.

Po pergalės „dizainerių“ strategas Ettore Messina kalbėjo apie traumuotų žaidėjų situaciją bei turėjo naujienų apie Artūrą Gudaitį. Jis vylėsi, kad aukštaūgis iš Lietuvos į rikiuotę galės grįžti „artimiausiu metu“.

E. Messina taip pat tikisi, kad jau artimiausiose rungtynėse su „Žalgiriu“ komandai galės padėti po traumos sveikstantis Vladimiras Micovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)