„Fenerbahče“ šį ketvirtadienį namuose priims Kauno „Žalgirį“. Tai bus Eurolygos 22-o turo dvikova, jos pradžia 19:45 val.

Stambulo klubas praėjusį savaitgalį antrą kartą iš eilės suklupo Turkijos krepšinio lygoje.

„Fenerbahče“ (13-3) krepšininkai išvykoje per pratęsimą 90:95 (19:21, 17:26, 21:10, 25:25, 8:13) sensacingai nusileido lygos autsaideriams Izmiro „Petkim Spor“ (3-13).

Favoritai jau šiame mače vertėsi be savo trenerio A. Džordževičiaus – serbas nuvyko į Izmirą kartu su komanda, tačiau ten pasijautė blogai ir sugrįžo atgal į Stambulą.

„Fenerbahče“ žaidė ir be traumuotų Nando De Colo bei Jano Vesely, kurie negalės padėti komandai ir akistatoje su „Žalgiriu“.

„Žalgiris“ prieš „Fenerbahče“ yra iškovojęs vieną iš savo vos trijų Eurolygos pergalių šį sezoną – lapkritį kauniečiai namie triumfavo 86:75. Tiesa, turkai laimėjo penkis iš pastarųjų šešių savo mačų ir turnyrinėje lentelėje pakilo į devintąją vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)