Pirmąkart „Skycop“ į priekį išsiveržė po Vytenio Lipkevičiaus baudų, pataikytų įpusėjus ketvirtam kėliniui – 72:71. Kertinis momentas įvyko likus 30 sekundžių, kai Egidijui Dimšai užfiksuota nesportinė pražanga, o Vyteniui Lipkevičiui – įprasta.

Tai vėl leido tvyroti lygybei – 83:83. Vis tik likus 1,6 sekundės pats E. Dimša stojo mesti baudų metimų ir pataikęs vieną leido savo komandai turėti minimalų pranašumą prieš atsakomąsias rungtynes.

Jos vyks gruodžio 4 dieną Alytuje.

Alytaus komanda valdė rungtynes 35 minutes, nepaisant to, kad Darjušas Lavrinovičius kitoje aikštės pusėje siautėjo kaip geriausiais laikais.

Antrajam kėliniui prasidėjus „Dzūkija“ pirmavo 36:23, tačiau D. Lavrinovičius su Martyno Gecevičiaus pagalba leido „Skycop“ priartėti – 36:38. Po ilgosios pertraukos rezultatą buvo pavykę išlyginti (51:51) ir nuo to laiko šeimininkai vis laikėsi šalia oponentų.

D. Lavrinovičius pelnė net 23 taškus per pirmą mačo dalį ir turėjo tempti į priekį Prienų klubą iki pat paskutinės sirenos, nes Kšištofas išnaudojo pražangų limitą, o Igno Lukošiaus išėjimas į aikštę buvo trumpas.

Dzūkija“: Artūras Jomantas 17, Kendrickas Brownas 13, Egidijus Dimša 10, Gediminas Žalalis ir Paulius Petrilevičius – po 9, Waverly Austinas 8 (7 atk. kam.).

Skycop“: Darjušas Lavrinovičius 28 (6 atk. kam., 3/7 trit., 30 n.b.), Martynas Gecevičius 17 (5/8 trit., 5 rez. perd.), Ovidijus Varanauskas 15, Vytenis Lipkevičius 13, Arnas Labuckas 5 (5 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)