Prienų ekipa uždavė gerą toną rungtynėms: po spurto 12:0 pirmavo prieš „Rytą“ jau 27:13. Taškų stygių vilniečiai nutraukė, tačiau ketvirtį šeimininkai vis tiek laimėjo tvirtai (30:18), tuo tarpu antrąjį kėlinį abi ekipos pradėjo strigusiu puolimu.

Vis tik Roko Gusčio ir Mindaugo Girdžiūno taškai „Ryto“ atsilikimą mažino (31:41), o „CBet“ neišnaudojo progų – nepataikė bei klydo, kas lėmė, jog po antrojo kėlinio persvara mažėjo iki 8 taškų – 43:35.

Po didžiosios pertraukos šeimininkai buvo susigrąžinę dviženklę persvarą (61:50), tačiau neilgam. „Rytas“ pataikė 8 baudos metimus iš eilės, o R. Gustys ketvirtį baigė dvitaškiu – po jo svečiai atsiliko tik minimaliai – 60:61.

Paskutiniame kėlinyje „Rytas“ ėmė iniciatyvą į savo rankas: po tritaškį pridėjo M. Girdžiūnas, Augustas Marčiulionis ir Gytis Radzevičius, o spurtas tęsėsi iki 15:0 – 79:68. Taip buvo padėtas pagrindas pergalei, kurią „Rytas“ pasiėmė.

„Ryto“ komandos lyderiu buvo dvigubą dublį surinkęs (14 tšk., 10 atk. kam.) Martynas Echodas, o lygiai tiek pat taškų kraitį papildė ir M. Girdžiūnas su R. Gusčiu. Pastarajam tam pakako 14 minučių.

Rytas“: M. Girdžiūnas, R. Gustys ir M. Echodas (10 atk.k.) po 14, A. Goudelockas 11, K. Kitsingas 8, D. Bičkauskis 7, A. Marčiulionis ir C. McCullough po 5, G. Radzevičius 4.

CBet“: R. Miniotas ir M. Wrichtas po 19, M. Sušinskas 11, E. Mankauskas 10, T. Digbeu 6, E. Dimša 4, J. Jogminas, S. Jarumbauskas ir D. Domarkas po 3, E. Tubutis 2.


„LKL-Betsafe“ sezono starte Vilniaus „Rytas“ namie triuškinamai 106:77 nugalėjo Utenos „Juventus“ ekipą, o „CBet“ krepšininkai kiek netikėtai Panevėžyje 87:84 nugalėjo vietos „Lietkabelį“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)