Primename, kad praėjusį šeštadienį Kaune vykusioje dvikovoje svečiai po pratęsimo nugalėjo savo šansų neišnaudojusius žalgiriečius 73:70. Šis rezultatas „Lietuvos ryto“ pergalė į trečią vietą nusmukdė „Prienus“, į ketvirtą – Klaipėdos „Neptūną“.

Po susitikimo „Prienų“ strategas V. Šeškus portalui DELFI atskleidė, kad jam buvo sunku nustygti prie televizoriaus ekrano matant, kaip klostosi rungtynės.

„Aplinkui daug kas šneka įvairius dalykus... Norėjome, kad laimėtų „Žalgiris“, todėl ir mums į galvas lindo visokios mintys. Negaliu pasakyti, kaip ten viskas buvo, bet jie („Žalgiris“ - DELFI) iš tiesų žaidė ne savo žaidimą. Įsivaizduokite: tokio lygio komanda prameta 18 baudos metimų, Marko Popovičius mėto tritaškius iš 8 metrų. Rungtynių pabaigoje treneris paima minutės pertraukėlę, po jos žaidėjai išeina į aikštę ir išmeta kamuolį į užribį... Žinote, kažkaip neįprasta.

Aišku, jei tai būtų paprastos rungtynės, sakytumei, kad „Žalgiris“ tiesiog „grybavo“. O dabar... Žiūrovai, kurie buvo arenoje, pasakojo, kad kai kurie žmonės nebelaukė rungtynių pabaigos, pakilo ir išėjo. Mano nuomone, „Žalgiris“ šiemet tikrai stipresnė komanda. Bet nieko teigti negaliu – mes patys galime nesužaisti tokių rungtynių, ir visi ims kalbėti.

Geriau pagalvojus, akivaizdu, kad finansiškai ir „Žalgiriui“, ir „Lietuvos rytui“ labai svarbu žaisti finale tarpusavyje. Jei rungtyniautų su „Prienais“ ar „Neptūnu“, tiek žmonių tikrai į sales nesusirinktų“, – liūdnai konstatavo V. Šeškus.

Tokie jo pasisakymai įžeidė „Žalgirio“ ir Lietuvos ryto“ klubus, kurie kreipėsi į LKL ir prašė arba pateikti faktus, arba paneigti informaciją. LKL priėmė sprendimą V. Šeškų įspėti dėl pasisakymų, kadangi iki šiol strategas į LKL „sargų“ akiratį nebuvo patekęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)