Krepšinis.lt žiniomis, per vasarą smarkiai pasikeitę praėjusio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono autsaideriai domisi patyrusiu snaiperiu Martynu Gecevičiumi.

Klubo atstovai praėjusią savaitę buvo susitikę su 30-mečiu gynėju. Tuo metu komandos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus nei patvirtino, nei paneigė informacijos, jog M. Gecevičius yra potencialių naujokų sąraše.

„Kad mes tokio sąrašo išvis neturime, – juokėsi specialistas. – Kiek dabar turime žaidėjų, tiek jų ir yra. Pabandysime sportuoti su tokiomis pajėgomis, o tuomet žiūrėsime. Galbūt daugiau galėsiu pasakyti penktadienį.“

Neoficialiomis žiniomis, penktadienį turėtų būti pristatytas naujas pavadinimą pakeitusio Prienų klubo prezidentas.

Savo ruožtu, M. Gecevičius praėjusį sezoną praleido Lenkijoje, kur gynė Zeliona Guros „Stelmet“ komandos garbę. Nacionalinėse pirmenybėse vilnietis per rungtynes vidutiniškai rinko po 10,5 taško, pataikė tritaškius 42 proc. taiklumu ir atliko 2,7 rezultatyvaus perdavimo. FIBA Čempionų lygoje jo rodikliai buvo kone identiški: 10,5 taško (tritaškiai – 45 proc.) ir atliko 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Svariausi M. Gecevičiaus iškovoti trofėjai – dvi Eurolygos čempionų taurės, laimėtos su Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija) 2012 ir 2013 metais.

Primename, kad neseniai Prienų klubo akiratyje buvo ir dar vienas 2003-iųjų Europos čempionas Dainius Šalenga.

Po praėjusio sezono Prienus paliko visi žaidėjai, o į jų vietą stojo Arnas Labuckas, Ovidijus Varanauskas, Gintaras Leonavičius, Domantas Šeškus, Ernestas Mankauskas, latvis Davis Lejasmeieris bei amerikiečiai Austinas Ariansas, Mike'as Bruesewitzas ir Maverickas Morganas.

Ekipos sudėtyje jau yra 12 krepšininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)