2019–2020 metų sezoną aukštaūgis pradėjo Molėtų „Ežerūno“ ekipoje, kur Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) spėjo sužaisti 8 rungtynes. Aikštelėje vidutiniškai praleisdamas po 16 minučių R. Gadiliauskas pelnė po 6,4 taško, atkovojo po 5,1 kamuolio ir rinko po 7,8 naudingumo balo.

2019 metų lapkričio mėnesį vidurio puolėjas persikėlė į Belgijoje rungtyniaujantį Limburgo „Hubo United“ klubą. Šalies pirmenybėse R. Gadiliauskas aikštelėje pasirodė 3 kartus ir per vidutiniškai praleistas po 3,7 minutės pelnė po 1 tašką ir atkovojo po 2 kamuolius.

LKL čempionate debiutuosiantis R. Gadiliauskas 2014 metais rungtyniavo Lietuvos jaunučių rinktinėje, 2017 gynė Lietuvos jaunimo rinktinės garbę.

2014 metais centras dalyvavo prestižinėje „Jordan Brand“ stovykloje, kurioje buvo kartu su 40 geriausių talentų iš Europos. Šioje stovykloje kartu su lietuviu buvo ir tokie žaidėjai kaip Frankas Ntilikina, Isaiah Hartensteinas bei Tadas Sedekerskis.

Itin perspektyviu laikytas R. Gadiliauskas tobulėjo Las Palmo "Gran Canaria" ir Sankt Peterburgo "Zenit" akademijose, tačiau įsitvirtinti šiose ekipose jam nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)