L. Banchi pastaruoju metu dirbo NBA G lygoje, Bruklino „Nets“ dublerių „Long Island Nets“ komandos trenerio asistentu.

Anksčiau jis treniravo komandas Italijoje, Vokietijoje, Graikijoje ir Rusijoje. Su Sienos „Montepaschi“ ir Milano „Armani Milano“ tapo Italijos čempionu, 2013 metais tapo šios šalies taurės laimėtoju.

Taip jis 2019 metais su Atėnų AEK triumfavo FIBA Tarpkontinentinėje taurėje.

Priminsime, kad Latvijos rinktinė patyrė fiasko atrankoje į 2022 metų Europos čempionatą.

Lemiamose atrankos rungtynėse Latvijos krepšininkai 65:66 nusileido bulgarams ir liko be Senojo žemyno pirmenybių pirmą kartą nuo 1999-ųjų.


2019-aisiais Latvijos nacionalinės komandos vairą iš Arnio Vecvagaro perėmęs Robertas Štelmaheris po pralaimėjimo prisiėmė atsakomybę ir atsistatydino.

Anksčiau Latvijos rinktinę yra treniravęs lietuvis Kęstutis Kemzūra, kuris 2009 metų Europos čempionate su mūsų kaimynais užėmė 13-ą vietą.

Latvijos krepšinio federacija artimiausiu metu turėtų patvirtinti naująjį strategą, kurio rudenį laukia atrankos į 2023 metų pasaulio čempionatą kovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)