Per pratęsimą svarbius metimus pataikęs R. Jokubaitis iš viso per 29 min. pelnė 15 taškų (4/6 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 4/4 baudos), atkovojo 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, 4 kartus suklydo, 5 kartus prasižengė, išprovokavo 4 pražangas ir surinko 11 naudingumo balų.

„Įspūdinga... laimėti tokias rungtynes, kai tris su puse kėlinio žaidi tragiškai.

Varžovai ir puolime, ir gynyboje išmušė mus iš vėžių. Dvejopas jausmas, paėmėme pergalę, puiku, jog tą padarėme prieš šventes.

Bet, kaip treneris rūbinėje minėjo, žaidimo lygis buvo prastas. Viskas gerai, kas gerai baigiasi, dabar galime ramia sąžine sutikti Šv. Kalėdas“, – kalbėjo R. Jokubaitis, kuris svarbiausiomis rungtynių akimirkomis svariai prisidėjo prie komandos pergalės.

Likus žaisti 16 sek. esant lygiam rezultatui po taiklaus Roko metimo iš po krepšio aikštės šeimininkai išsiveržė į priekį 108:106.

Kitoje aikštės pusėje R. Jokubaitis prasižengė prieš I. Canaaną, o pastarasis iš 3 baudų metimų pataikė tik vieną. Neleistinai sustabdytas lietuvis pataikė abu baudų metimus (110:107).

Iš karto po šio epizodo Rokas prasižengė penktą kartą, o varžovų lyderis L. Brownas sumažino skirtumą iki minimumo. Likus žaisti 6 sek. Š. Jasikevičiaus auklėtiniai pirmavo 110:109. K. Kuričius pridėjo vieną baudos metimą, o paskutinis L. Browno tritaškis metimas tikslo nepasiekė.

„Nenoriu, sakyti, jog lydėjo sėkmė, tomis paskutinėmis minutėmis ir jaudulio buvo. Nemeluosiu, kartais kai kuriais momentais dvejojau savo sprendimais, bet man jau ne pirmą kartą lemiamais momentais pavyksta kažką naudingo padaryti.

Iš tos pusės labai smagu. Esu dar kupinas emocijų“, – teigė R. Jokubaitis.

Artėjančių švenčių proga „Barcelonos“ įžaidėjas sirgaliams linkėjo jaukių Kalėdų ir gero laiko su šeimomis.

„Kaip ir kiekvienais metais, noriu palinkėti šiltų, jaukių Kalėdų, truputį šalčio bei sniego, kurio mes čia Barselonoje neturime. Taip pat linkiu gerai praleisti laiką su šeimomis ir apgalvoti, kas šiemet nutiko gerai ir ką galima kitais metais nuveikti geresnio“, – linkėjo R. Jokubaitis.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)