Jau nuo šio pirmadienio, gegužės 15-osios, Lietuvos rinktinės sirgaliai gali įsigyti bilietus portale krepsiniobilietai.lt į visas draugiškas rungtynes Lietuvoje. Bilietų kaina prasideda nuo 10 eurų su visais mokesčiais, o artėjant rungtynėms bilietai brangs.

„Mūsų visų laukia paskutinė vasara prieš FIBA rengiamus varžybų sistemų pokyčius. Nuo rudens prasidės vadinamieji „langai“ ir į Europos bei Pasaulio čempionatus jokia rinktinė automatiškai nepateks, savo dalyvavimą reikės įrodyti gerai pasirodžius atrankose.

Žinoma, patekus į čempionatus rinktinė ruošis žaisdama kontrolines rungtynes, bet visų pirma į juos reikės patekti, todėl šią vasarą sirgalių laukia paskutinė garantuota dozė aukščiausio lygio krepšinio, nes varžovai tikrai verti vienas kito: nuo latvių su Kristapu Porzingiu priešakyje iki dviejų paskutinių Europos čempionato finalininkų – prancūzų ir ispanų“, – sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Kontrolinių rungtynių ciklą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pradės rugpjūčio 4 dieną Klaipėdoje rungtynėmis su kaimyninės Lenkijos ekipa. Klaipėdoje bus galima pamatyti ir kitų šalių komandų susitikimus, nes vyks tarptautinis turnyras, kuriame taip pat dalyvaus Latvijos ir Gruzijos rinktinės. Įsigijus bilietą į Lietuvos rinktinės mačą, su juo bus galima patekti ir kitas dienos rungtynes.

Paskutines rungtynes Lietuvoje, prieš išvykstant į Europos krepšinio čempionatą, šalies rinktinė sužais rugpjūčio 25 d. Vilniuje su Ispanijos ekipa. Sirgaliai jau dabar gali įsigyti bilietus ir į šį susitikimą.

Rungtynių, į kurias pradėti platinti bilietai, tvarkaraštis:

Rugpjūčio 4 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) „Švyturio“ arena, Klaipėda, 16 val. 45 min. Latvija-Gruzija, 19 val. 30 min. Lietuva – Lenkija;

Rugpjūčio 5 d. (dienos bilietas 2 rungtynėms) „Švyturio“ arena, Klaipėda, 16 val. 45 min. rungtynės dėl trečios vietos, 19 val. 30 min. turnyro finalas;

Rugpjūčio 15 d. „Žalgirio“ arena, Kaunas, 19 val. 30 min. Lietuva – Prancūzija;

Rugpjūčio 23 d. Šiaulių arena, 19 val. 30 min. Lietuva – Islandija;

Rugpjūčio 25 d. „Siemens“ arena, Vilnius 19 val. 30 min. Lietuva – Ispanija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)