Pranešama, kad Madrido klubo gretose B. Daviesas pakeis meksikietį Gustavo Ayoną.

208 cm ūgio 27-erių metų vidurio puolėjas šį sezoną „Žalgiriui“ Eurolygoje rinko po 14,2 taško, atkovojo po 5,5 kamuoio ir rinko po 16,9 naudingumo balo, jis buvo išrinktas į geriausių Eurolygos žaidėjų penketuką.

Apie tai, kad Madrido klubas jau derasi su B. Davieso agentu, AS pranešė dar sekmadienį.

„Marca“ žiniomis, derybos tarp Madrido klubo ir B. Davieso atstovų, buvo sėkmingos. Anot „Marca“ žurnalisto Nacho Duques, amerikiečio sutartis su „Žalgiriu“ galiojo dar vieną sezoną, bet ji bus išpirkta.

Tuo metu 34-erių G. Ayonas, po sezono tapsiantis laisvuoju agentu, šį sezoną per mačą vidutiniškai rinkdavo po 7,8 taško, po 5,8 atkovoto kamuolio ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Real“ šį sezoną Eurolygoje užėmė trečiąją vietą, „Žalgiris“ ketvirtfinalio etape neatsilaikė prieš Stambulo „Fenerbahče“.

B. Daviesas į „Žalgirį“ atvyko 2017 metais iš „Monaco“ komandos.

Primename, kad „Žalgiris“ jau pradėjo naujo sezono sudėties dėlionę ir pirmadienį paskelbė apie pirmąjį naujoką – australą aukštaūgį Jocką Landale'ą.

B. Daviesui „Žalgiryje“ šį sezoną liko sužaisti LKL pusfinalio ir, greičiausiai, finalo serijas. Antradienį kauniečiai pradės pusfinalio iki dviejų pergalių seriją su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)