Visų šių trijų krepšininkų agentas Bouna Ndiaye tokią naujieną paviešino „France TV Sport“ televizijos eteryje. Jeigu Jutos „Jazz“ milžinas R. Gobertas tokį sprendimą buvo priėmęs kiek anksčiau, tai E. Fournier ir I. Mahinmi prie jo prisijungti nusprendė kiek ilgiau pagalvoję.

Panašu, kad pagrindinė tokio pasirinkimo priežastis – noras surasti naujus klubus. Visi trys žaidėjai laisvaisiais agentais taps liepos 1-ąją ir tik tuomet galės ieškoti naujų darbo vietų. O jau po trijų dienų – liepos 4-ąją – prasideda atrankos turnyrai.

Manilos „Mall of Asia“ arenoje, kuri talpina 20 tūkst. žiūrovų, prancūzai išbandys jėgas su šeimininkais Filipinais bei Naująja Zelandija. Įveikę abi varžoves, Prancūzijos krepšininkai dėl vienintelio kelialapio susikautų su Kanados, Senegalo arba Turkijos rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)