„Monaco“ reguliariojo sezono susitikime 84:82 (19:20, 27:21, 22:20, 16:21) palaužė Vilerbano ASVEL (7/4), o nežaidžiant traumuotam Mike'ui Jamesui, būtent D. Motiejūnas ėmėsi šeimininkų lyderio vaidmens.

31-erių lietuvis rungtynes pradėjo starto penkete ir per 27 min. pelnė 28 taškus (8/12 dvit., 2/3 trit., 6/10 baud.), atkovojo 9 kamuolius, išprovokavo 6 pražangas bei surinko 31 efektyvumo balą.

Dar 13 taškų prie pergalės pridėjo Robas Gray, 12 – Alpha Diallo.

ASVEL 14 taškų surinko Chrisas Jonesas, 13 – Elie Okobo, 12 – Kostas Antetokounmpo.

Geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas lietuvis iš karto po susitikimo davė interviu pačiame Monako arenos centre.

„Treneris manimi pasitikėjo, o aš stengiausi atiduoti aikštėje viską, ką galiu geriausio. Šiandien mūsų sudėtis buvo apribota dėl traumų, bet jauni žaidėjai rungtyniavo labai patikimai ir dėl šios priežasties laimėjimas yra tik dar malonesnis“, – teigė D. Motiejūnas.

„Monaco“ Prancūzijos čempionato turnyro lentelėje užima antrąją, o ASVEL – ketvirtąją vietas.


Kitą savaitę – gruodžio 15-ąją – „Monaco“ Kaune surems ginklus su „Žalgiriu“. Ekipai greičiausiai vis dar negalės padėti M. Jamesas, tikrai praleisiantis šios savaitės Eurolygos rungtynes,

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)