„Labai geros rungtynės, išpildėme daugelį dalykų, kurie nepavyko su „Barcelona“. Kai kas gali apeliuoti į varžovų lygį, tačiau reikia gerbti visas komandas. Turime ir toliau dirbti, kad atsirastų pastovumas, mažų detalių įvykdymas ir kad tai galėtume pademonstruoti Eurolygoje“, – teigė Š. Jasikevičius.

– Rungtynėse nepasirodė Nate'as Woltersas. Kas jam nutiko?

– Praėjusią savaitę jis turėjo problemų su kirkšnimi, o po rungtynių su „Barca“ pajautė skausmus ir kitoje kirkšnyje, todėl leidome jam pailsėti. Jei viskas bus gerai, jis rungtyniaus prieš CSKA.

– Kaip N. Woltersą sekėsi pavaduoti kitiems įžaidėjams?

– Puikiai. Vienas atliko 11-ą rezultatyvių perdavimų, kitas – 8. Tačiau svarbiausia, kad jautėsi, jog jie valdo komandą.

– Pirmasis Antano Kavaliausko tritaškis žaidžiant „Žalgiryje“. Kaip vertinate?

– Tikrai pirmas? Jis gali įmesti, bet nemanau, kad ant to reikia „statyti“ žaidimą (juokiasi). Tokios emocijos, kokias Antanas parodė po to tritaškio, turėtų užplūsti 18-metį, bet smagu, kad ir 30-metis turi, kuo pasidžiaugti.

„Šiaulių“ vairininkas A. Sireika po triuškinančio pralaimėjimo išliko optimistiškas.

„Po rungtynių savo vyrams pasakiau, kad turėjo puikią progą įgauti daug patirties ir neturi pergyventi dėl rezultato bei tokio taškų skirtumo. Žaidėme su Eurolygos komanda ir tuo galima didžiuotis.

Rezultatas nemalonus, bet, manau, kad teisingas, o savo žaidimą mes tikrai pagerinsime“, – kalbėjo strategas.

Šiauliečių naujokui Saah'ui Nimley rungtynės prieš „Žalgirį“ nenusisekė. Įžaidėjas per daugiau nei 27 minutes pelnė vos 3 taškus ir surinko minus 1 naudingumo balą. A. Sireika dėl to situacijos nedramatizavo.

„Manau, kad pirmos rungtynės jam buvo tiesiog per aukštas lygis. Per treniruotes jis atlieka gerus perdavimus, puikiai valdo kamuolį ir pasakiškai pataiko. Mačiau, kad šiandien jis stresavo, tai nėra gerai, bet natūralu, aš tai suprantu. Ateityje iš jo tikimės pagalbos kitiems žaidėjams“, – teigė treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)