Lietuvio vadovaujama Jeruzalės ekipa svečiuose 67:98 neprilygo Rišono „Maccabi“.

Po nesėkmės D. Adomaitis spaudos konferencijoje teigė sėsiantis prie stalo su klubo valdžia ir aptarsiantis jo tolimesnes darbo perspektyvas. Lietuvis neatmeta galimybės atlaisvinti vyriausiojo trenerio kėdę.

„Kalbėsimės su klubo vadovybe. Jei aš pajausiu, jog žaidėjai netiki tuo, ką aš darau, man tai bus lengvas sprendimas.

Tą priimti man nebus sunku“, – teigė D. Adomaitis.

Sezono viduryje Izraelio komandos vairą perėmusiam 47-erių lietuviui nepavyko rasti bendros kalbos su Jeruzalės krepšininkais, paskutiniu metu „Hapoel“ dėl prasto žaidimo didelio spaudimo sulaukė ir iš ekipos sirgalių.

Jeruzalėje D. Adomaitis pakeitė Odedą Kattashą, išvykusį dirbti į Atėnų „Panathinaikos“.

Lietuviui prie „Hapoel“ vairo pavyko laimėti lygiai pusę – 6 iš 12 Izraelio čempionato rungtynių.

Komanda neapgynė Izraelio taurės laimėtojos titulo, suklupusi pusfinalyje, anksti pasitraukė ir iš Balkanų tarptautinės lygos varžybų.

Itin kritiškai apie D. Adomaičio darbą Jeruzalėje socialiniuose tinkluose yra atsiliepęs populiarus Izraelio žurnalistas Coi Cohenas.

„Hapoel“ yra tiesiog mirusi komanda. Žaidėjai savo elgesiu parodo, kad nenori čia būti, Adomaičio minutės pertraukėlės yra labai silpnos“, – „Twitter“ socialiniame tinkle dar vasario mėnesį rašė žydas, išprognozavęs netrukus sekusią Jeruzalės komandos nesėkmę taurės varžybose.

Prieš persikeldamas į Jeruzalę D. Adomaitis be darbo buvo nuo tada, kai po nesėkmingo 2019-ųjų pasaulio krepšinio čempionato (netgi jam dar nepasibaigus) paskelbė atsistatydinantis iš vyriausiojo Lietuvos rinktinės trenerio posto.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)