Vyriausiasis treneris N. Čanakas pasidžiaugė, kad jo auklėtiniai pasiekė pergalę puikiai žaisdami gynyboje, kadangi jam šis aspektas – pats svarbiausias.

„Noriu pasveikinti savo žaidėjus ir visą klubą. Mes žaidėme prieš skambų klubą, laimėjusį titulą Europoje. Mums buvo didelė garbė kautis su „Joventut“.

Prieš dvikovą akcentavau, kad turime būti atidūs gynyboje. Mes žinome, kaip žaisti krepšinį, jeigu gynyboje rungtyniaujame su didele energija, tada galime būti sėkmingi ir puolime. Esu senamadiškas treneris, todėl pas mane viskas prasideda nuo gynybos.

Buvo aišku, kad Tomičius yra jų pagrindinis žaidėjas aikštelėje, todėl darėme viską, jog atkirstume jį nuo komandos. Padarėme tikrai puikų darbą prieš jį“, – džiaugėsi strategas.

12 taškų pelnęs, 9 rezultatyvius perdavimus atlikęs ir 21 naudingumo balą surinkęs Nikola Radičevičius teigė, kad gerai žaisdamas „Lietkabelis“ gali kautis prieš bet kurį varžovą Europos taurėje ir trečiadienio vakaras buvo to patvirtinimas.

„Manau, kad esminius dalykus padarėme gerai, todėl ir laimėjome. Taip pat ir žaidėme su gera energija. Gerai laikėmės žaidybinio plano: sėkmingai gynėmės vienas prieš vieną, kontroliavome kovą dėl kamuolių ir tai leido kontroliuoti visas rungtynes.

Tai yra didelė pergalė mums. Nuo pat pradžių neleidome įsižaisti Tomičiui. Mes žinome, kad jeigu žaidžiame gerai, galime kautis su bet kuria komanda, ką parodėme šįvakar“, – teigė gynėjas.

„Lietkabelis“ su 3 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais A grupėje įsitaisė 5-oje pozicijoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)