Anot LKF generalinio sekretoriaus Mindaugo Špoko, specialistų sutarčių pratęsimo klausimas bus svarstomas kitame vykdomojo komiteto posėdyje, kuris turėtų vykti liepą.

„Čia – lygiai ta pati situacija kaip su Arvydu. Su Dariumi buvo sutarta dėl darbo iki šio olimpinio ciklo pabaigos, o ji persikėlė. Prasmės kažką keisti nematau nei aš, nei vykdomojo komiteto nariai. Manau, tiek Maskoliūnas, tiek Šernius liks tęsti darbų.

Čia tik formalumas, nebent iš trenerio pusės kažkas pasikeistų. Bet kiek bendraujame, jis turi ambicijų pabaigti ciklą aukšta nata – olimpinėse žaidynėse“, – sakė M. Špokas.

Primename, kad D. Maskoliūnas Lietuvos vyrų rinktinės strategu tapo praėjusį lakritį, pakeitęs Dainių Adomaitį. Treneris ruošėsi šį mėnesį Kaune turėjusiam vykti atrankos į Tokijo olimpines žaidynes turnyrui, tačiau pastarasis buvo atidėtas metams kartu su visa olimpiada.

Su pertrauka nuo 2013-ųjų moterų rinktinei vadovaujančio M. Šerniaus artimiausi iššūkiai laukia ateinantį lapkritį 2021 metų Europos čempionato atrankos varžybose.

Beje, antradienio LKF posėdyje, kuriame nuspręsta pratęsti įprastai ketverių metų prezidento kadenciją, pats A. Sabonis dalyvavo tik nuotoliniu būdu.

LKF vadovas atsigauna po stuburo išvaržos operacijos.

„Arvydas turėjo operaciją ir negali keisti lokacijos. Bet jis gyvas, sveikas, Palangoje turėtumėte pamatyti“, – patikino M. Špokas, turėdamas omenyje liepą pajūryje vyksiančias Lietuvos rinktinių stovyklas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)