Abonementų pirkėjai sutaupys 40-70 proc., lyginant su vienkartinių bilietų kainomis.

Praėjusį sezoną koronaviruso pandemija ir nežinomybė dėl galimų ribojimų Lietuvos čempionams sutrukdė organizuoti abonementų prekybą, tačiau šiemet įvedus Galimybių pasą ir Vyriausybei atnaujinus reikalavimus uždarose patalpose vykstantiems renginiams, į „Žalgirio“ areną galės sugrįžti visi Galimybių pasą turintys aistruoliai.

Tokiu atveju į rungtynes atvykstantiems asmenims patogiausia pasiskiepyti ir klubas skatina žaliai baltus ruoštis sezonui jau dabar, taip išvengiant nuolatinio testavimo prieš kiekvienas rungtynes.

Ketvirtadienį, rugpjūčio 12 d., startuosiančiame pardavime nuo 129 eurų kainuojančius abonementus bus galima įsigyti tik pirmajame „Žalgirio“ arenos aukšte.

Kiekviename sektoriuje į prekybą bus paleidžiama pusė vietų, tad prekyboje bus apie 3000 abonementų. Didesnio abonementų kiekio į prekybą kol kas neplanuojama išleisti norint turėti vietų atsargą galimiems naujiems pandemijos ribojimams.

Pirmieji vietas galės rinktis 2019–2020 m. sezono abonementų savininkai ir „Žalgirio“ Garbės klubo nariai. Jie savo vietomis „Žalgirio“ arenoje galės pasirūpinti daugiau nei prieš mėnesį, nes vieša abonementų prekyba startuos rugsėjo 15 dieną.

Kadangi 2019–2020 m. sezono abonementų savininkų buvo daugiau nei 6000, jų turėtos vietos šiam sezonui nėra rezervuotos ir prekyba į visus sektorius vyks laisva eiga.

Tikimasi, kad ši tvarka dėl pandemijos keliamų iššūkių galios tik šiame sezone, o buvusių abonementų (2019–2020 m. sezono) savininkų turėtos vietos bus saugomos iki tol, kol bus galima prekiauti be jokių apribojimų.

Jei rungtynės bus atšauktos arba atsiras papildomi ribojimai žiūrovų skaičiui, „Žalgirio“ sezono abonementų savininkams sezono pabaigoje bus suteikta atitinkamo dydžio kompensacija.

Abonementų prekyba bus vykdoma tik internetu, „Žalgirio“ arenos kasos nebus atidaromos. Šį sezoną fizinės abonementų kortelės nebebus išduodamos, galios tik skaitmeninis abonementas telefone, kurį bus galima ir atsispausdinti.

Sezono abonementai galios Kauno „Žalgirio“ komandos rungtynėms, vyksiančioms „Žalgirio“ arenoje Eurolygos reguliariajame sezone ir LKL reguliariajame sezone. Taip pat abonementų turėtojai galės nemokamai stebėti LKL atkrintamąsias rungtynes ir finalus bei „Žalgirio“ jaunimo komandos NKL namų rungtynes.

Plačiau apie sąlygas galite paskaityti oficialiame klubo puslapyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)