Graikijos portalas sport24.gr praneša, kad į „Olympiakos“ rūbinę atėjęs 59-erių specialistas visus pribloškė savo pykčio protrūkiu.

Skelbiama, kad įprastai labai taktiškai kalbantis D. Blattas po pralaimėjimo „Žalgiriui“ (75:83) kėlė balsą ir įpykęs išsiliejo ant savo auklėtinių.

„Aš problemų neturiu, nes aš jums vadovauju. Tačiau problemų turėsite jūs. Tai, ką pademonstravote šiandien, buvo apgailėtina. Nuleidote rankas per anksti, žaidimas mums baigėsi per anksti. Kas nesugeba atlikti darbo, gali keliauti namo. Aš manau, jūs suprantate, apie ką kalbu“, – šaukė D. Blattas.

Anot graikų žiniasklaidos, treneris savo auklėtiniams tarp eilučių pasiuntė žinią, kad gali atsisakyti vieno iš žaidėjų paslaugų, tačiau pavardės viešai neįvardijo.

Pasak portalo SDNA, „Olympiakos“ ieško sudėties pastiprinimo ir artimiausiu metu turėtų pasirašyti kontraktą su dar vienu legionieriumi. Tai gali reikšti, kad vieno iš dabartinių OLY žaidėjų dienos Pirėjuje jau yra suskaičiuotos.

Neabejotina, kad D. Blatto kritikos strėlės buvo siųstos vienam iš komandos gynėjų. Apie tai amerikietis užsiminė ir spaudos konferencijos metu, apgailestaudamas, kad „Olympiakos“ parako pakako tik dviem kėliniams.

„20 minučių puikaus žaidimo tokioje salėje pergalei neužtenka. Praradome discipliną, žaidimo organizaciją, ir už tai sumokėjome. Nereikia būti genijumi, kad suprastumei, ką reiškia, kai pirmoje pusėje neprarandi nė vieno kamuolio, o antroje – 16. Be abejonės, šias rungtynes pralaimėjome dėl gynėjų žaidimo“, – analizavo D. Blattas.

Apskritai mačas pačiam D. Blattui nemalonus buvo ne tik dėl galutinio jo rezultato. Antroje mačo pusėje į trenerį bėgdamas palei šoninę liniją atsitrenkė arbitras iš Ispanijos Emilio Perezas.

Susidūrimo metu D. Blattas buvo parblokštas ant parketo lyg amerikietiškame futbole.

Po rungtynių eidamas jis akivaizdžiai šlubavo ir kentė skausmą.

„Teisėjas į mane atsimušė tikrai netyčia, tai aš pasitaikiau ne vietoje ir ne laiku. Žinoma, nuo to geriau nepasijaučiau. Senokai kas mane taip taranavo. Nieko, išgyvenau“, – epizodą komentavo 59-erių specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)