Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose laimėjo 83:72 (17:16, 22:21, 25:17, 19:18).

„Neptūnas“ šįkart vertėsi be vieno lyderių Jerai Granto.

Du pirmuosius kėlinius kova vyko labai lygiai, bet nors „Neptūnas“ vis padidindavo savo pranašumą, „Skycop“ deficitą greitai naikindavo.

Kšištofo Lavrinovičiaus metimai po didžiosios pertraukos išvedė į priekį šeimininkus (42:39), bet bandymus perimti iniciatyvą sugadino atkarpa 3:16. Susigrąžintą pranašumą „Neptūnas“ pavertė dviženkliu (67:54), o kol „Skycop“ puolimas strigo, Laurynas Beliauskas pridėjo tritaškį – 73:58.

Nuo to laiko prieniškiai deficito ryškiau nebesumažino ir ketvirtajame kėlinyje skirtumas tarp ekipų nė sykio netapo vienaženklis.

„Neptūnas“: Lorenzo Williamsas ir Kyle’as Weaveris – po 13, Laurynas Beliauskas 11, Tomas Delininkaitis, Paulius Dambrauskas, Osvaldas Olisevičius ir Laimonas Kisielius – po 8.

„Skycop“: Michaelas Bruesewitzas 16 (4/6 trit.), Martynas Gecevičius ir Anthony Lee – po 11, Vytenis Lipkevičius (9 atk. kam.), Arnas Labuckas ir Kšištofas Lavrinovičius – po 7.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)