Trečiojo kėlinio pabaigoje šeimininkai dar užtikrintai pirmavo 66:54, tačiau „Joventut“ sužaidė sėkmingą atkarpą ir sugrąžino intrigą – 73:78.

Vis dėlto svečių viltys pakovoti dėl pergalės sudužo labai greitai. „Barcelona“ dviejų minučių atkarpą laimėjo 14:1 bei atsiplėšusi 92:74 užsitikrino pergalę.

Po jos „Barelona“ strategas Šarūnas Jasikevičius pabrėžė, jog tai buvo rungtynės, kurios labiau patiko žiūrovams, bet ne treneriui.

„Netrūko gražių akimirkų, tritaškių ir tai buvo viena iš tų dvikovų, kuri labiau patiko sirgaliams, bet nelabai treneriui.

Antrame kėlinyje praleidome 50 taškų, kiekvieną kartą po pelnytų taškų varžovai atsakydavo tuo pačiu arba sekdavo mūsų ne laiku atlikta pražanga. Šios detalės man svarbios, nes artėja svarbūs mūšiai“, – kalbėjo treneris iš Lietuvos.

Strategas liko patenkintas iškovota sunkia pergale, geru puolimu, nors gynyboje prastų sprendimų netrūko. Š. Jasikevičius negailėjo pagyrų rezultatyviausiam ekipos žaidėjui Nicolui Laprovittolai, pelniusiam 21-ą tašką.

„Matau, jog jis komfortabiliai jaučiasi. Kalbant bendrai, jis mums daug padeda ir šiuo metu Nicolas yra puikios sportinės formos“, – teigė Š. Jasikevičius.

Strategas atskleidė, kodėl nežaidė Cory Higginsas. „Jis turi nedidelių bėdų su pėda, pirmadienį jis keliaus pas gydytojus ir artimiausiomis dienomis turėsime daugiau žinių“, – kalbėjo „Barcelona“ strategas.

Rokas Jokubaitis prie pergalės prisidėjo svariai. Nė karto iš žaidimo neprametęs gynėjas per 20 minučių pelnė 10 taškų (1/1 dvit., 1/1 trit., 5/6 baud.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 13 naudingumo balų.

Šią savaitę „Barcelona“ antradienį namuose priims Miuncheno „Bayern“, o ketvirtadienį – Atėnų „Panathinaikos“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)