Rungtynių komentatorius ketvirto kėlinio antroje pusėje po greitos ir sėkmingos Edgaro Ulanovo atakos šūktelėjo: „Ohohooo! „Žalgiris“, Lietuva, Landsbergis!“.

Mačą kartu komentavęs Rytis Kazlauskas bandė švelninti situaciją savo replika – „Vaidai, paleidai vadžias“.

Visgi antradienį V. Čeponis savo „Facebook“ paskyroje atsiprašė už ypač drąsų komentavimą ir keistą pokštą.

„Sveiki, oranžinio sviedinio mylėtojai ir mylėtojos. Šiomis dienomis kilo ažiotažas dėl mano komentavimo sekmadienį. Laiškuose susilaukiau kelių „Lietuvos ryto“ fanų pasipiktinimo dėl to, kad neva labai palaikiau „Žalgirį“ finale.

Iš tiesų tai nieko nepalaikiau. Transliacijos pradžioje pajuokavau, kad „visa širdimi sirgsiu už „Žalgirį“, nes mano kolegos Kazlausko vardas Rytis, dėl to jis palaikys „Lietuvos rytą“.

Anksčiau ne kartą susilaukiau „Žalgirio“ fanų priekaištų, kad menkinu „Žalgirį“ ir palaikau „Lietuvos rytą“. Noriu pasakyti, kad emocingiau reaguoju į efektingas atakas ir į tuos metimus, kurie padeda sugrąžinti intrigą.

Man svarbiausia, kad rungtynės būtų įdomios ir intriguojančios. Jei įžeidžiau „Lietuvos ryto“ sirgalius, tai jų labai atsiprašau. Taip, rungtynių antroje pusėje sušukau garsiąją frazę, bet tai viskas juk buvo pusiau juokais.

Apskritai tų mano juokelių nebūna tiek daug, stengiuosi kalbėti tik apie rungtynes, jas paanalizuoti, bet į tuos „bajeriukus“ kažkaip visi labai reaguoja. Tai gal reikės labiau surimtėti.

Kita vertus, krepšinis man – ir pramoga, manau, kaip ir daugeliui aistruolių, todėl kartais pajuokauju. Pripažįstu, kad ir suklystu ar kokį nevykusį „bajeriuką“ pasakau. Bandysiu pasitaisyti. Juk dar labai jaunas esu. Sėkmės visiems. Laikykit sviedinį tvirčiau! Tegul laimi stipriausi!“, – rašė V. Čeponis.

Jam pastabą davė kolega, sporto komentatorius, LRT televizijos, kurioje ir buvo transliuojamos Karaliaus Mindaugo taurės kovos, prodiuseris Ramūnas Grumbinas.

„Vaidai, visų pirma esi labai geras krepšinio komentatorius. Puikiai supranti įvykius aikštėje. Esu įsitikinęs, kad tu nešališkas. Turi gerą humoro jausmą. Tačiau tavo bajerio „Rytis-Rytas. Čeponis –Žalgiris“ dalis auditorijos nesuprato. Mano kuklia nuomone, komentatorius neturi savo bajeriais skaldyti auditorijos.

Bent jau nacionalinio transliuotojo – LRT eteryje. O šiuo atveju taip ir nutiko. Taip pat nors tu puikus komentatorius, bet nesi „šoumenas“. Tavo šūktelėjimas pabaigoje „Žalgiris, Lietuva, Landsbergis“, mano nuomone, buvo visiškai ne vietoje. Kam durti peiliu į nugarą triuškinamos komandos gerbėjams?“, – komentuodamas V. Čeponio atsiprašymą retoriškai klausė R. Grumbinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)