"Washington Wizards" ir "Dallas Mavericks".
Devinas Harrisas (#5 šaukimas), Jerry Stackhouse'as ir Christianas Laettneris keliauja į "Mavericks", o Antawnas Jamisonas - į "Wizards".

"Denver Nuggets" ir "Orlando Magic". Jameeras Nelsonas (#20) priklauso "Magic" klubui, o "Nuggets" gauna "Magic" pirmojo rato šaukimą ateityje.

"Utah Jazz" ir "Dallas Mavericks". Rusas Pavelas Podkolzinas (#21) keliauja į "Mavericks", o "Jazz" priklauso ateities "Mavericks" šaukimas pirmajame rate.

"New Jersey Nets" ir "Portland Trail Blazers". Viktoras Chriapa (#22) priklauso "Blazers" klubui, o "Nets" už jį gauną Eddie Gillą ir nežinomą dalį pinigų.

"Phoenix Suns" ir "Chicago Bulls". "Suns" atidavė Luolą Dengą (#7) "Bulls" klubui, o šis atsisakė "Suns" naudai Jacksono Vromano (#31), kitų metų pirmojo rato šaukimo bei neskelbiamos pinigų sumos.

"Seattle Supersonics" ir "Memphis Grizzlies". Andre Emmettas (#35) nuo šiol priklauso "Grizzlies" klubui, o Memfio komanda atiduos "Sonics" ekipai kitų metų antrojo rato šaukimą ir neskelbiamą pinigų sumą.

"Orlando Magic" ir "Memphis Grizzlies". "Grizzlies" klubas nusipirko iš "Magic" Antonio Burksą (#36) už neskelbiamą pinigų sumą.

"Toronto Raptors" ir "Miami Heat". "Raptors" atidavė Albertą Mirallesą (#39), o "Heat" persiuntė Toronto ekipai Pape Sową (#47) ir kitų metų antrojo rato šaukimą.

"Dallas Mavericks" ir "Houston Rockets". Vassilis Spanoulis (#50) nuo šiol priklauso "Rockets" ekipai. Už tai Hiustono klubas atidavė "Mavs" ekipai Luisą Floresą (#55) ir neskelbiamą pinigų sumą.

"Wizards" lyderiu turėsiantis tapti Antawnas Jamisonas (28 metai, 206 cm) į Vašingtoną keliasi už tris krepšininkus. Į "Mavericks" klubą pereina Jerry Stackhouse'as, Christianas Laettneris bei 5-uoju numeriu NBA naujokų biržoje pašauktas Devinas Harrisas.

A.Jamisonas praėjusį sezoną sužaidė visas 82 "Mavericks" rungtynes reguliariajame sezone. Vidutiniškai per mačą Antawnas surinkdavo 14,8 taško bei 6,3 atkovoto kamuolio rodiklius.

Per 6 sezonus stipriausioje pasaulio lygoje A.Jamisonas vidutiniškai įmeta 19,1 taško bei sugriebia 7,2 kamuolio. Jis taip pat yra dabartinis lygos lyderis pagal žaistas rungtynes iš eilės. Jis nepraleidžia jau 328 rungtynių iš eilės.

Į "Mavericks" ekipą atvyksta trys skirtingo kalibro žaidėjai. Jerry Stackhouse'as (29, 198) buvo vienas "Wizards" lyderių, o Ch.Leattneris (34, 210) prie komandos prisijungdavo nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Apie D.Harriso žaidimą NBA galima tik spėlioti.

J.Stackhouse'as praėjusį sezoną sužaidė vos 26 rungtynes dėl patirtų traumų. Per 9 metų karjerą krepšininko vidutiniški rodikliai yra 20,8 pelnyto taško, 4,1 rezultatyvaus perdavimo bei 3,7 atkovoto kamuolio.

Ch.Leattneris baigė 12 sezonų stipriausioje pasaulio lygoje. "Wizards" ekipoje jis vidutiniškai per mačą įmesdavo 5,9 taško bei atkovodavo 4,8 kamuolio. Karjeros statistika kur kas geresnė: 13,3 taško, 6,9 sugriebto kamuolio ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją