Amerikietis krepšininkas CSKA sudėtį papildė vasario viduryje – su klubu pasirašė sutartį, kurioje buvo numatyta, jog jis žais tik Eurolygos rungtynėse.

Dėtų vilčių puolėjas nepateisino – per 13 rungtynių (1 pasirodymas starto penkete) V. Ruddas, vidutiniškai pelnė po 2,3 taško, atkovojo po 1,2 kamuolio, atliko po 0,3 rezultatyvaus perdavimo per 10,2 min. ant parketo.

Pasibaigus kontrakto galiojimo laikui V. Ruddas nesulaukė pasiūlymo pratęsti sutartį kitam sezonui.

„Suprantu, kad Eurolygos sezonas baigėsi ne taip, kaip mums norėjosi. Tiek klubui, tiek man. Tačiau aš esu dėkingas CSKA už suteiktą galimybę. Iš kiekvieno šio puikaus kolektyvo nario išmokau labai daug“, – teigė jis.

CSKA šį sezoną užbaigs VTB Vieningosios lygos kovomis. Ketvirfinalyje maskviečiams teks kovoti su latviais – Rygos VEF krepšininkais.

Neabejotina, kad pasibaigus sezonui klubo vadovybė imsis ryžtingų permainų. Gali būti, kad savo kėdę praras ir CSKA ketvirtą sezoną vadovaujantis gaikas Dimitris Itoudis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)