Jis „Šiaulių“ klubo feisbuko paskyroje kreipėsi į komandos vadovus ir kitus atsakingus asmenis.

„Sporto skyriaus vadovui Gintarui Jasiūnui ir Departamento vadovei Astai Lesauskienei viešas reikalavimas tinkamai atstovauti Savivaldybės pozicijai.

Mano nuomone, klube būtini pokyčiai. Dar iki Naujųjų Metų noriu į savo kabinetą pasikviesti naujai paskirtą klubo vadovą. Artūro Nacicko, Mindaugo Žukausko, Antano Sireikos, Vinco Urbonavičiaus žiniai.

Esu tikras, kad dabartinis klubo vadovas (direktorius) turi prisiimti atsakomybę už susidariusią situaciją. Noriu, kad krepšinis ateityje toliau džiugintų Šiaulių miesto krepšinio gerbėjus. Sėkmės visiems“, – brūkštelėjo miesto vadovas.

Jo kantrybės taurę perpildė itin nesėkminga šiauliečių sezono pradžia ir šį šeštadienį Pasvalyje patirtas beviltiškas pralaimėjimas prieš „Pieno žvaigždes“ (64:87).

Šiose rungtynėse šeimininkų komandos naudingumas buvo dvigubai didesnis nei svečių – 112 prieš 56.

Be to, pasvaliečiai visiškai dominavo tiek kovoje dėl atšokusių kamuolių (43 prieš 29), tiek ir skirstant rezultatyvius perdavimus (27 prieš 13).

Po šios nesėkmės nepatenkintas buvo ir treneris Antanas Sireika.

„Norint galvoti apie pergalę, pirmiausia reikia varžovams pasiūlyti kažkokių savo kozirių, o ne žaisti taip, kaip jie siūlo ir kaip ginasi. Mes labai sunkiai susigaudėme, galbūt blogai pasiruošėme“, – spaudos konferencijoje sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)