Po pastarosios nesėkmės Š. Jasikevičiui beliko apgailestauti. Nors „Barcelona“ diktavo savo sąlygas didžiąją susitikimo dalį, „uždaryti“ rungtynių lietuvio auklėtiniams taip ir nepavyko.

„Reikia sugebėti pribaigti varžovus, tačiau mes to nepadarėme. Varžovai sugrįžo ir mums pridarė daugybę problemų. Jiems suteikėme šansą, nes patys savo žaidimu pasėjome abejonių – nepataikėme lemiamų metimų. Tai buvo rungtynės, kuriose svarstyklės galėjo nusvirti į abi puses. Deja, šį kartą mums nepasisekė“, – mačą apžvelgė Š. Jasikevičius.

Anot lietuvio, bene vienintelis pozityvus dalykas, „Barcelonos“ klubui nutikęs šią savaitę – Nikolos Mirotičiaus sugrįžimas į rikiuotę. Nors 31-erių juodkalnietis dar nežaidė, jis po ilgos pertraukos jau dalyvauja komandos treniruotėse ir rengiasi vėl pasirodyti aikštėje. „Barcelonos“ lyderis šį sezoną dar nerungtyniavo, nes iki šiol gydėsi vasarą patirtą Achilo sausgyslės traumą.

„Tai geriausia naujiena mums šią savaitę, kuri komandai tikrai nebuvo sėkminga“, – pripažino Šaras.

„Barcelona“ (5/3) Eurolygos turnyro lentelėje 4-6 vietas dalijasi su Madrido „Real“ ir Kauno „Žalgiriu“.

Ispanijos čempionate (6/2) „Barca“ dalijasi 2-4 vietas su „Real“ ir Las Palmo „Gran Canaria“.

Pažymėtina, kad ketvirtadienį per Eurolygos rungtynes Š. Jasikevičiaus iš aikštės išvytas Nikola Kaliničius susitikime su „Joventut“ jau žaidė ir per 15 min. pelnė 2 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją