V. Čepukaitis „Juventus“ komandai atstovavo 2010-2011, 2014-2015 ir 2016-2017 metų sezonuose. 29 metų 207 cm ūgio krepšininkas kartu su Utenos ekipa yra iškovojęs Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) bei Karaliaus Mindaugo taurės bronzos medalius.

„Vaidas yra tarsi mūsų sėkmės talismanas. Kiek sezonų buvo mūsų komandoje, tiek kartų laimėjome vienokius ar kitokius medalius. Tikimės, kad šią seriją pratęsime ir toliau.

Dideli žmonės, ypač lietuviai, yra deficitinė prekė, tad jei mums pavyks šią poziciją užpildyti vietiniais žaidėjais, bus puikus tarpsezonio pasiekimas.

Pusę darbo jau padarėm ir tikimės, kad jau visai greit pavyks paskelbti ir apie antrą vidurio puolėją“, – džiaugsmo dėl susigrąžinto vidurio puolėjo neslėpė klubo direktorius Eimantas Skersis.

Praėjusiame sezone „Betsafe-LKL“ pirmenybėse „centras“ vidutiniškai pelnydavo po 5,7 taško, atkovodavo po 3,5 kamuolio, atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 6 naudingumo balus.

Tuo metu 2016-2017 metų sezone alytiškis buvo vienas iš „Juventus“ komandos lyderių ir vietiniame čempionate įmesdavo po 12,3 taško, atkovodavo po 6,7 kamuolio bei rinkdavo po 14,9 naudingumo balo.

Be V. Čepukaičio, sutartis su „Juventus“ klubu artėjančiam sezonui taip pat turi Kenny Gainesas, Dovis Bičkauskis, Aleksandras Zacharovas, Karolis Guščikas, Arvydas Šikšnius, Connoras Burchfieldas, Gytis Radzevičius, Arnas Beručka ir Ugnius Nikitinas.

Į pirmąją fizinio parengimo stovyklą, kuriai vadovaus naujasis klubo fizinio parengimo treneris Mindaugas Saulevičius, „Juventus“ krepšininkai rinksis rugpjūčio 15 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)