Visiškai pakrikę pirmoje rungtynių pusėje atrodė svečiai prieš didžiąją pertrauką atsiliko 24:46, o prasidėjus trečiam ketvirčiui jų deficitas išaugo net iki 25 taškų – 30:55.

Nors vėliau katalonai pradėjo rodyti atsigavimo ženklus, panaikinti tokio didelio atsilikimo jiems nebepavyko: galutinis rezultatas net šiekt tiek klaidinantis, nes Kyle'as Kuričius ir Nikola Kaliničius pataikė tritaškius pačiomis paskutinėmis mačo sekundėmis, kai viskas jau buvo aišku.

Tokiu būdu nutrūko net dešimties iš eilės „Barcelonos“ pergalių serija. Be to, sekmadienį pirmoje vietoje galės įsitvirtini Madrido „Real“ krepšininkai.

„Barcos“, išmetusios net 39 tritaškius, neišgelbėjo ir Nicolos Laprovittolos siautulys. Argentinietis sušveitė net 28 taškus. N. Kaliničius pridėjo 15, o Janas Vesely – 12 taškų.

Nuo atsarginių žaidėjų suolo kilęs Rokas Jokubaitis per 16 minučių sukaupė 4 taškus (2/4 dvitaškiai, 0/2 tritaškių), 3 rezultatyvius perdavimus ir 2 atkovotus kamuolius.

Saragosos ekipai 21 tašką atnešė Howardas Sant-Roosas.

Po beviltiško auklėtinių Šarūnas Jasikevičius kreipėsi į Katalonijos komandos gerbėjus.

„Noriu atsiprašyti mūsų fanų. Tai, ką darėme pirmoje pusėje, nėra verta „Barcelonos“ vardo. Negalime atrodyti taip, tarsi esame susirinkę pirmą dieną. Visiškai pametėme galvas.

Po pertraukos parodėme savo tikruosius veidus ir, kad galime kovoti, bet vis tiek nepakankamai gerai gynėmės, kad pakeistume rezultatą“, – piktinosi Šaras.

Treneris iš Kauno numojo ranka į švieslentės gedimą, dėl kurio susitikimas buvo sustabdytas kone valandai, ir tikino, kad sąlygos buvo vienodos abiem kolektyvams.

Primename, kad „Barca“ ketvirtadienį 93:74 pranoko Kauno „Žalgirį“.

Kita savaitė Eurolygoje – dviguba: katalonai vyks į Graikiją ir galynėsis su turnyro lentelės viršuje įsitaisiusiu Pirėjo „Olympiakos“ bei keliaus į Turkiją, kur grumsis su Stambulo „Fenerbahče“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)