30-ojo turo rungtynėse lietuvio vadovaujama Rusijos komanda išvykoje 74:83 (32:21, 11:23, 15:10, 16:29) nusileido „Barcelonos“ (18/12) krepšininkams.

Be Aleksejaus Švedo rungtyniavę svečiai didelę mačo dalį buvo priekyje, tačiau ketvirtame kėlinyje nebesusitvarkė gynyboje ir kapituliavo anksčiau laiko.

Rezultatyviausi svečių gretose buvo po 13 taškų surinkę Andrew Harrisonas ir Charlesas Jenkinsas.

Nugalėtojams 14 taškų pelnė Pierre Oriola, 13 surinko Kyle'as Kuricas, po 12 – Ante Tomičius ir Adamas Hanga.

„Chimki“ komanda liko už Eurolygos atkrintamųjų varžybų borto – galutinėje turnyro lentelėje reguliariajame sezone R. Kurtinaičio auklėtiniai užėmė 13-ą vietą.

Pergalės skonio elitiniame turnyre Chimkų ekipa neragavo nuo vasario 7-osios ir jau kurį laiką didžiausią dėmesį skiria VTB Vieningosios lygos turnyrui, per kurį galima iškovoti kelialapį į kito sezono Eurolygą.

Savo ruožtu „Barcelona“ po kelių itin nesėkmingų sezonų reabilitavosi ir pateko į atkrintamąsias varžybas, galutinėje turnyro lentelėje užimdama 5-ąją vietą.

Galutinė turnyro lentelė
(vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis)

Ketvirtfinalio kovos startuos balandžio 16-17 dienomis.

Eurolygos ketvirtfinalio poros:

Stambulo „Fenerbahče“ (1) – Kauno „Žalgiris“ (8)

Maskvos CSKA (2) – Vitorijos „Baskonia“ (7)

Madrido „Real“ (3) – Atėnų „Panathinaikos“ (6)

Stambulo „Anadolu Efes“ (4) – „Barcelona“ (5)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)