Eurolygos rungtynėse tarp Kauno „Žalgirio“ ir Miuncheno „Bayern“ apsilankęs Ž.Savickas prisipažino, jog paskutinį kartą gyvai krepšinio mačą stebėjo prieš 8 metus, todėl tikėjosi, kad vakaras bus įdomus ir įsimintinas vien dėl atmosferos „Žalgirio“ arenoje.

Stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamas sportininkas atskleidė, kad jaunystėje labai norėjo žaisti krepšinį ir net lankė krepšinio treniruotes. Tačiau galiūnas prisimena, jog jo krepšinio karjera truko tik savaitę.

„Buvau žalias, visiškas naujokas. Treneris pasakė: sekmadienį bus rungtynės, ateikite ir dalyvaukite. Tada nežinojau, kad reikės tik pasėdėti ant suolelio, todėl nenuėjau į rungtynes, o pirmadienį buvo gėda eiti į treniruotę, ir po to karto pasukau į jėgos sportą“, – jaunystės istoriją prisiminė Ž.Savickas.

Paklaustas apie keisčiausius dalykus, kuriuos yra tempęs ar nešęs, Ž.Savickas prisiminė ne vieną įdomų epizodą iš savo karjeros.

„Esu tempęs lėktuvą, laivą, traukinį. Bet keisčiausia buvo su kolega galiūnu sumušti žmogaus metimo į tolį rekordą, šiek tiek pritrūko iki rekordo, bet tai buvo labai juokinga“, – teigė stipruolis.

Ž.Savickas iš viso yra pasiekęs 14 Gineso rekordų, pelnęs pasaulinio lygio apdovanojimus ir net 8 kartus triumfavęs Arnoldo Švarcnegerio vardo „Arnold Strongman Classic“ varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją