A grupės autsaideriai lenkai dar prieš antradienio rungtynes nebeturėjo vilčių prasimušti iki geriausiųjų ketverto, bet „Lietkabeliui“ nuo to Torunėje lengviau nebuvo.

Antrame kėlinyje panevėžiečiai atsiliko 21:30, po trijų ketvirčių pirmavo minimaliu skirtumu 60:59.

Vis dėlto lemiamu metu „Lietkabelis“ žaidė tiksliau ir išlaikė teorinius šansus patekti į kitą etapą.

Svečių kailį gelbėjo kapitonas Vytenis Lipkevičius, pataikęs 5 tritaškius iš 6 bandymų ir surinkęs 17 taškų, bei 19 taškų sumetęs Paulius Valinskas. Etatinis lyderis Željko Šakičius pelnė 11 taškų ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

„Polski Cukier“: Alade Aminu 23, Chrisas Wrightas 21, Damianas Kuligas 12;

„Lietkabelis“: Paulius Valinskas 19, Vytenis Lipkevičius 17, Tomas Dimša 13, Martynas Sajus ir Željko Šakičius (10 rez. perd.) – po 11, Margiris Normantas 9 (1/6 trit.).

Kitą savaitę panevėžiečiai priims Strasbūro SIG (Prancūzija) krepšininkus, o pirmą etapą užbaigs viešnage Holono „Hapoel“ (Izraelis) tvirtovėje. Lietuvos ekipa ne tik turės laimėti abu kartus, bet ir viltis palankių rezultatų konkurentų dvikovose.

Primename, kad pirmo rato dvikovą praėjusį lapkritį namuose prieš „Polski Cukier“ Nenado Čanako auklėtiniai laimėjo 98:83.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)